Thursday, November 13, 2014

day 48#365artdesign


the house changes with the seasons!

As any city dweller knows, you don't have a lot of square footage to work with in urban hotspots. This design addresses this issue a stack of three rectangular rooms that can either be aligned flush against the fa├žade of the home or rotated perpendicular to the outer wall—creating weather-friendly options for both a winter and summer living space.

The project consisted of four major parts: the fixed volume of the structure, the void, fixed volume and the mobile volume, respectively. When the turning boxes are closed, the building captures sunlight throughout the space of the central void, which also connects the two fixed volumes by suspended bridges.
The house adapts to the functional needs of its users. The guest room, home offices and breakfast rooms (turning rooms on the first and third floors) can change the formality of their appearance according to their residents needs!







stay tuned

No comments:

Post a Comment